Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2010 16:34 - Аз няма да спя с него, докато не мине седмица, месец, година от нашето запознанство
Автор: venitu Категория: Тя и той   
Прочетен: 898 Коментари: 0 Гласове:
1



Жените, мъжете, сексът

http://adf.ly/5ewz
Вие сте привлекателна млада жена, той привлекателен млад мъж. Между вас има привличане и всичко останало, за да завърши вечерта в леглото. Има ли причина да отложите това? “Аз няма да спя с него, докато не мине седмица, месец, година от нашето запознанство /докато не ми предложи брак, докато не се опознаем добре и т.н/” .
http://adf.ly/5ewz
 На какво се дължи този наш страх? Защото ни се иска от тази връзка този път да се получи нещо сериозно, нещо вечно – нашата голяма страстна любов. Страхът се появява всеки път, когато се отворят вратите на спалнята за повече интимности с нов мъж. Страх, че ако се отдадем на този мъж още първата нощ, той ще си помисли само лоши неща и няма да ни вземе насериозно. Страх, че ще го отегчим, ако твърде дълго удължаваме този период.
http://adf.ly/5ewz
 Женските списания обикновено ни убеждават, че винаги трябва да сме готови за секс – с прекрасно еротично бельо, нов скъп парфюм, и най-важното – непреодолим копнеж. Сексът винаги трябва да е естествен и прекракрасен, а около вас да хвърчат фойерверки и заря.  Е, не винаги е така! . Понякога желанието, че трябва да правим секс с определен мъж може да закъснее. Причините за това са много – предишен горчив опит, незазаздравяла любовна рана или просто липсата на достатъчно силно сексуално привличане.

 Искаме да бъдем на висота. Изградили сме си имидж, нали живеем в модерно време! Обличаме се стилно, скъпо, имаме престижна професия и подбрани приятели. Затова и трябва много внимателно да подберем момента за първия секс. За да не нарушим стериотипа, който сме си изградили. Длъжни сме да се представим добре, това се изисква от нас – да се усмихваме, да бъдем прияна компания. Мислим си – мъжете обичат жизнерадостни жени, на нас не трябва да ни личи десетчасовия работен ден, трябва да бъдем на висота!

 А какво си мисли той? Вероятно го боли главата от десетчасовия работен ден, иска да полегне, да си вдигне краката нависоко и да изпие едно питие, вероятно на спокойствие. Вашето приповдигнато настроение и щастлива усмивка може да го отегчат в този момент. “И защо трябва да ме размотава цял месец, да я водя на ресторант, на кино, когато можем да свършем работата още тази вечер вкъщи? Поредните женски номера!”

 “Длъжна съм да изпитвам оргазъм – винаги, постоянно, всеки път! Всички около мен изпитват оргазъм! Желателно мултиоргазъм! И ако е възможно – едновременно с него!”

 Филми, форуми – отвсякъде ни залива информация как ние не сме нормални, ако не ни се случи оргазмът, защото при другите винаги се получава. И какво правим ние – ами отговаряме, най-често като се преструваме.

 Дантелените чорапи

 Носите ги и зимата, и лятото. Страстните чорапи със силиконово залепване. Гледали сте и сте чували, че от това няма по-секси. А вие искате да бъдете привлекателна за него, винаги – на ниво!

 А какво си мисли той? – тази жена явно гледа твърде много филми. Дали не й е студено, при положение, че температурите навън са минусови. Истината е, че мъжете не винаги ни приемат единствено като сексуални обекти, както вероятно някои от вас си мислят. И, о, чудо! Той иска да прекара живота си с нас, дори иска да имаме общи деца! Дори и без чорапите!

 “Искаме да  правим секс под душа, на кухненската маса, в асансьора, в най-различни пози – като кучета, котки,змии, със сметанови розички, презервативи с вкус на шоколад...”

 Искаме, за да не го загубим. За да не му е скучно, за да го задържим.

 А просто се замислете за момент – дали той не иска просто един нормален секс в мисионерска поза?

 А когато той ме види гола? Целулитът, стриите, излишните 850 грама? Може би няма да иска да се среща с мен повече, защото гледката ще го отблъсне.

 Дори и да забелязал всичките ви несъвършенства, не ви ли минава през ума, че въпреки тях той ви харесва. Той също не е идеален, но вие пак го харесвате, нали?

 И като заключение мога да добавя, че няма най-подходящ момент за първия сериозен интимен момент – това може да е и на първата ви среща и той да ви предложи брак след тази нощ, може да го направите след няколко месеца ухажване, а в крайна сметка да не се получи нищо от тази връзка. Каквото и да правите, трябва да го чувствате отвътре, всичко друго е празни приказки. Бъдете себе си, без значение какво ще си помисли той!



Тагове:   sex,   мъж,   месец,   седмица,   мине,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: venitu
Категория: Тя и той
Прочетен: 16577
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930